Hvad er så godt ved sadelstole

Der er en voksende samfundsbevægelse for at blive sundere. Gym medlemskab, sundere kostvaner og fuldblodstilede livsstilsændringer er mere og mere almindelige, da folk bliver uddannet om potentielle sundhedsrisici. Dette har også udvidet ind på arbejdspladsen. Folk lærer at sidde i længere tid kan være skadeligt for dit helbred. Dette har forårsaget en eksplosion i kategorien stående skrivebord.

Alle fra formue 500 virksomheder til hjemmekontorbrugere køber stående skriveborde. Populariteten af ​​stående skriveborde har åbnet døren for helt nye produktkategorier. En af dem er stående stole. Jeg bestilte de mest populære stole, der for tiden er tilgængelige, så vi kunne prøve dem for os selv. Denne liste giver dig en upartisk og ærlig feedback, så du kan bestemme hvilken sadelstole der passer bedst til dine behov.

Jeg ved “stående stol” lyder som en oxymoron, men det er den bedste måde at beskrive dem på. Normale skriveborde går ikke højt nok til at bruge med et stående skrivebord. Udformningsstole tillader dig ikke at have dine fødder på jorden, og ingen af ​​dem tillader bevægelse. En anden produkttype var nødvendig for at blive udviklet. Sadelstolevar svaret. De har et minimalistisk design uden arme eller ryglæn. De har meget højere højdejusteringsintervaller end standard kontorstole, samtidig med at de har mulighed for at vippe frem, så du kan bruge sadelstole i perched eller lænet stilling. Dette giver dig mulighed for at være mere aktiv, mens du arbejder.

Vil du holde din ryg sund, så brug sadelstole

De fleste sadelstole er designet til at få dig til at sidde på forsiden af ​​sædet for at lade dine hofter åbne. I stedet for at sidde helt tilbage på sædet med dine knæ ved 90 °, bliver du mere oprejst med dine ben tættere på en 135 ° vinkel. Der er typisk to udtryk, der bruges til at beskrive stillingen, der anvendes på en stående stol, læner og stoler. Lænende refererer til en næsten fuldstændig opretstående stilling. Perching refererer til positioner, der giver mulighed for mere knæbøjning end helt opretstående skæve. Begge positioner er ment at give lidt støtte til at reducere spændinger på ben, fødder og ryggen fra at stå.

Breakroom Blog er forskellig fra de fleste review sites, fordi vi bestiller de produkter, vi gennemgår og funktion på vores lister. Dette giver os mulighed for at levere et stort antal detaljerede billeder og førstehånds information om produkterne. De fleste gennemgå websteder baserer deres anmeldelser på producentens specifikationer og brugerfeedback offentliggjort fra websteder som Amazon. Dette er ikke meget pålideligt for at give den mest præcise information, fordi du ikke rigtig ved, hvordan et produkt skal udføre, før du bruger det. Du skal kunne røre ved det, teste det og opleve det i længere perioder, før du kan foretage en pålidelig anmeldelse af det. Der har været produkter, som jeg troede ville være rigtig gode baseret på deres specs, men endte med at blive subpar. På bagsiden har jeg virkelig været overrasket over kvaliteten af ​​de produkter, som jeg havde lave forventninger til.

Sadelstole er brugt meget hos folk der har dårlige arbejdsstillinger

Vi har gennemgået hele købs- og testprocessen for dig. Vores mål er at give dig ærlig feedback til at basere din købsbeslutning på. Alle produkter på denne liste er blevet testet udførligt på vores kontor. Vi har gennemført alle nødvendige installationer og brugt produkterne i de forskellige positioner, de tillader. Nogle produkter på denne liste sælges af os på BTOD.com og nogle er ikke. Du vil opdage, at vi giver positive og negative på alle produkterne, så du ved hvad du kan forvente med hver stol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *