Der findes også karneval i London

karnevalNotting Hill Karneval, der afholdes hvert år i det blomstrende chic Notting Hill-kvarter i London, er viet til det britiske vestindiske samfunds traditioner. Tiltrækning over en million mennesker hvert år er dette en stor del af britisk liv og kultur, selvom det ikke teknisk set er en del af den religiøse “Karneval” sæson omkring Lent. Dette er stærkt musikfokuseret og omfatter brugen af ​​storskala lydsystemer og live forestillinger. Der er endda en Notting Hill Karneval-app, der kan hjælpe dig med at navigere i de forskellige traditioner og arrangementer under festivalen!

Binche Karneval eller ‘Le Carnaval de Binche’ er en stor karnevalsbegivenhed, der finder sted i Belgien og hylder dette fascinerende lands arv og traditioner, så meget, at det blev kaldt et ‘mesterværk af den mundtlige og immaterielle arv af menneskeheden ‘af UNESCO. I flere søndage, der fører op til Ash Wednesday, er der mindre parader, der omfatter fantastiske forestillinger og levende musik, men hovedbegivenheden finder sted omkring Shrove Tuesday og er domineret af ‘Gilles’ eller kunstnere stilet som klovner, der bærer alt fra voksmasker til træsko.

Der er Karnevale i Bolivia som er over 200 år gammel

Karnevalet af Oruro i Bolivia er også over 200 år gammel og er gennemsyret af en rig historie. Det er også kendt som et “Mesterværk af den mundtlige og immaterielle arv af menneskeheden” af UNESCO. Dette særlige karneval er oprindelig i oprindelse, men blev udvidet over tid til også at omfatte kristne ritualer. Dette er fokuseret stærkt på traditionelle danser og ceremonier – den traditionelle dans på festivalen er kendt som ‘llama llama’ eller diablada, og der er over 48 dansegrupper, der udfører over 15 forskellige folkedanser gennem festlighederne.

Karnevalet i Viareggio, der afholdes i den toscanske by Viareggio, opretholdes som en af ​​Europas vigtigste og velkendte festivaler. Hovedparaden finder sted ved siden af ​​Viareggios strand på hovedstrimlen og har flyder og masker, der begge er lavet af papir og skildrer politikere, atleter og andre berømte figurer, og alle flåddene hvert år er bygget over hele byen i karnevalet citadel. Faktisk var karnevalets oprindelse simpelthen en uenighedskonkurrence mellem Viareggios byfolk – mens de rigere borgere ønskede en parade af blomsterflyde, besluttede de lokale borgere at protestere mens de var prydet med masker.

Der kommer over 2000 gæster til Stiges karneval

Sitges Karneval i Spanien, der finder sted i februar og tiltrækker over 2.000 besøgende, ligger i en by lidt veje syd for Barcelona, ​​der primært er kendt for denne uhyrlige begivenhed. Begivenhederne starter med ankomsten af ​​en figur kaldet ‘King Carnestoltes’, og ligesom Santa Cruz Karneval, inkluderer en “begravelse af sardin” sammen med mange parader med navne som “Debauchery” og “Extermination”, som skulle give Besøgende en god ide om, hvad disse parader handler om. To store traditioner i Sitges Karneval er folkedans og xanotader, som er et måltid bestående af en omelett serveret med en lokal salat.

Italiens Ivrea-karneval er baseret på en enorm kamp-kamp begivenhed kaldet “Orangernes kamp”, som er berømt den største fødekamp i hele Italien. Selvom det stadig er et mysterium om, hvordan denne tradition opstod, er det en favorit italiensk tradition og en, der glædelig ses hvert år i februar, hvor byerne opdeler sig i en række hold og bogstaveligt talt smider appelsiner i hinanden i tre fulde dage, slutter karnevalet på Shrove Tuesday med en stille march og kode sætning ‘arvedse a giobia a’ n bot ‘, hvilket betyder’ vi ses næste torsdag på en. ‘Men’ næste torsdag ‘refererer til det følgende års karneval, hvilket betyder begivenhederne er over til det næste år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *