Få opgaven gjort med en motortrillebør.

Overland Powered Carts Hjælp Forbedre Sikkerhed og Produktivitet!

Siden den første vogn rullede ud af vores linje i 2008, har Overland Carts været en profit generator for virksomheder. Den øgede vognkapacitet (750 lbs) og den øgede beholderkapacitet (10 cu. Ft.) Kombinerer for at reducere arbejdstiden. Den benzin drevene drivkørsel giver rigelig kraft, som reducerer belastningen på led og ryg. Dette skaber en sikrere og hurtigere måde at få landskabsopgaver gjort!

Overland Carts blev designet til at løse et materialehåndteringsproblem. Standard motortrillebør er begrænset enten af ​​hvor meget brugeren kan løfte eller ved hjælp af beholderkapaciteten. Dette resulterer i flere ture og mere belastning. Den benzin drevene drev, der findes på Overland Carts, løser dette problem. Drivetangen giver robust kraft fra den første drejning af gasregulatoren. Elektrisk energi betyder altid ren og fuld effekt. Der er brug for at støtte gasmotoren, elmotoren leverer jævnligt ensartet stærk kraft. 750 pund vognkapacitet dækker næsten ethvert materiale. Til sammenligning vejer en 10 kubiks fod fugtig snavs 780 lbs.

2. Forbedre sikkerheden – sikre arbejdstagere er glade arbejdere

Motormotortrillebøre er en effektiv måde at transportere store belastninger på, men de sætter en betydelig belastning på operatøren. Resultatet kan være tilbagebelastning eller træthed. Vi offentliggjorde en artikel om sikkerhedsproblemerne fra gentagen brug af motortrillebør. Den motoriserede Motortrillebør ændre dette. Med en drejning af gasspjældet er 750 lb belastningen vejen frem. Strømkrydset minimerer tilbagespænding og træthed. Dette er især nyttigt i varme sommermåneder, hvor Overland kan bidrage til at reducere risikoen for varmeslag.

Hvordan er motortrillebøren bygget op

Motoriserede motortrillebør sparer tid, penge og arbejdskraft. Men ikke alle motoriserede motortrillebøre er skabt lige, el producerer mange klare fordele i forhold til benzin. De elektrisk drevne motormotortrillebøre er emissionsfri. De er også næsten lydløse i deres drift. Dette giver mulighed for at starte et job tidligere med mindre støjforstyrrelser i rolige kvarterer. En yderligere fordel i forhold til gasdrevne vogne indebærer den nødvendige vedligeholdelse. Overland Powered Carts er vedligeholdelsesfri. Husk at sætte trillebøren til opladning natten over, så batteriet er fuldt opladet næste dag. Der er ingen olie- eller luftfiltre der skal skiftes, knirkende bælter, der skal udskiftes eller gaskasser til at trække rundt. Brug mindre tid på at vedligeholde og mere tid på arbejde.

Antal hjul: Dette bør være den første overvejelse, når du kigger på motortrillebør. To hjul kan være fint til lette job, men hvis du laver seriøst arbejde med din trillebør, giver fire kraftige hjul den bedste kontrol, balance og stabilitet, med trækkraft, der bevæger sig over ujævnt terræn uden at tippe. Torvdæk giver ekstra trækkraft uden at rive græsplænen op.

Konstruktion: Elektriske trillebøre kan enten være plast eller stål. Plast er mere let, men hvis dine landskabsprojekter involverer at flytte meget tungt materiale, vil du opdage, at et svejset chassis er langt mere holdbart og holder op over det lange træk. Se efter en pulverlakeret finish for at forhindre korrosion.

Belastningskapacitet: Afhængigt af modellen kan elektriske trillebårer op til 750 pund. Du bliver svært presset til at finde en standard trillebør, der kan klare halvdelen så meget uden at bryde ned.

Batteriets levetid / opladningstid: Se efter en elektrisk trillebør, der gør det muligt at arbejde 6-8 timer på en enkelt opladning afhængigt af belastningens størrelse, overflade og hældning. De fleste vil fortælle dig, hvornår det er tid til at begynde at tænke på genopladning af en flytbar batteripakke.

Nem dumping: Se efter en elektrisk trillebør, der giver dig mulighed for at dumpe belastningen uden stress og belastning. De fleste har en tragt, der svinger på et hængsel, hvilket gør det nemt at løfte og dumpe.

Start af trillebør: At køre trillebørsen skal ikke være en udfordring. En god elektrisk trillebør er let at starte ved at trykke eller trække en knap på håndtaget.

Kontrol og sikkerhedsfunktioner: Når du køber en kraftig elektrisk trillebør, skal du sørge for at have alle de ekstra funktioner, du har brug for for at være sikker og produktiv. For eksempel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *