Find de rigtige gardiner i Silkeborg

billige gardiner silkeborgUdsmykning af vinduer med gardiner er en fantastisk måde at tilføje stil, farve og personlighed til stuen, men før du køber, skal du overveje alle mulighederne.

Gardiner kommer i en række forskellige stilarter. Tænk på, hvad der passer til stilen på dit værelse og selve vinduet. Dobbeltpaneler er klassiske og skaber symmetri, mens enkeltpaneler er gode i mindre rum; paneler med valens er romantiske og traditionelle, mens paneler er struktureret og formelt.

Overvej også den type design, du bedst kan lide. Pencilpletter, grommets, franske pletter og pollommer er nogle af de mest almindelige, men der er også andre muligheder derude. Se gennem dekoration magasiner og websteder som Houzz for at se, hvordan forskellige stilarter ser ud i forskellige værelser.

Vinduesbehandling stof

Gardiner kommer i hvert stof tænkeligt, men nogle er bedre egnet til bestemte værelser end andre. Også tynger stoffer hjælper med at isolere et rum, hvorfor de arbejder bedre i køligere klimaer (og lette stoffer fungerer bedst i varmere klimaer).

Vi har lækre silkegardiner i Silkeborg

Silke – gardiner i Silkeborg er klassiske og traditionelle. De føjer en følelse af formalitet til et rum – især hvis de er plisseret og pytter på gulvet. Hvis privatlivets fred er et problem, skal du sørge for at have dem foret. billige gardiner silkeborg på egen hånd kan have en ren kvalitet og tillade noget lys at passere igennem.

Bomuld – Bomuld er formentlig det mest alsidige gardinstof (og det nemmeste at rengøre). Den er tilgængelig i enhver tænkelig farve og stil og kan være formel eller afslappet afhængigt af stilen. Men det har tendens til at være lidt stivere end andre stoffer.

Linned – Linen er lys og ofte ren. Som sådan låner de sig til mere afslappede værelser.

Velvet – Velvet er tungt og luksuriøst. Det kan være svært at trække af i afslappede indstillinger.

Sheers – Sheers er fantastiske, hvis du vil have noget, der tillader lys at passere igennem, men de giver ikke meget i vejen for privatlivets fred.

Farve og mønster

Gardiner optager en stor mængde visuelt rum, så det er vigtigt at nøje overveje, hvilken slags farve og mønster du ønsker. Tænk så meget på det som du ville stole eller sofa stof. Og mens gardinpaneler kan være billige at købe, kan brugerdefinerede gardiner være meget dyre, så du ikke ønsker at skulle udskifte dem meget ofte.

Find dine gardiner hos os

Gardin Størrelse i silkeborg

Når det kommer til stuen gardiner, betyder størrelse absolut noget. De skal altid være mindst dobbelt bredden af ​​vinduet (selvom du holder dem åbne det meste af tiden). Det er også meget vigtigt, at de er lange nok. For et dramatisk og elegant udseende kan de pudse på gulvet, og for et mere moderne og rent udseende kan de bare skumme gulvet. Men de burde aldrig være højere. Når gardinerne er for korte, ser de afkortede. Hvis du får købte paneler (i modsætning til at have dem specialfremstillede), er det bedre at købe dem for længe og derefter få dem til at hemmed.

Der er et par tankeskoler, når det kommer til hængende gardiner, men de to sikreste indstillinger er som følger:

Monter hardwaren et par centimeter over toppen af ​​vindueshuset. Det er traditionelt og vil altid se godt ud.

Monter hardware lige under loftet. Det er i øjeblikket et meget populært udseende og vil få lofterne til at blive højere.

Vinduesbehandlinger er vigtige dekorative egenskaber, der optager meget visuelt rum. Så sørg for at overveje dem så omhyggeligt som du ville have et andet stort stykke i rummet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *