Find den rigtig teambuilding øvelse til dig

Det kan være en udfordring at styre en gruppe børn! Den unikke udfordring med at levere holdaktiviteter til børn er, at du faktisk først skal fange deres opmærksomhed og interesse. Børn er normalt meget spændte på udsigten til et spil eller en sjov, fysisk aktivitet. Men før de kan starte spillet, skal de først lytte til vejledningen.

Det kan være nødvendigt at bruge nogle klasseværelsesteknikker til at få gruppens opmærksomhed. (Hvis du er en lærer, er disse tips sandsynligvis allerede i dit våben arsenal!) Brug en normal taletone, når du adresserer en gruppe børn; at øge din stemme kan ofte medføre, at de også øger deres lydstyrke, og det kan føre til kaos! I stedet skal du bruge gestus og ikke-verbal kommunikation for at få deres opmærksomhed og sænke deres støjniveau. Modstå trang til at tale over dem; kun tale når de er stille og opmærksomme. sjove Teambuilding øvelser er noget som dit firma burde have fokus på.

Hold stemningen i aktiviteten lys og sjov. Børn responderer typisk ikke godt i alvorlige eller spændte omgivelser, så vi anbefaler at spille op på ‘spil’-aspektet af aktiviteten og fokusere deres opmærksomhed på at opnå et vellykket resultat.

Ikke genert væk fra at gennemgå aktiviteten i slutningen. Stil spørgsmål, der opfordrer børnene til at reflektere over deres erfaring og hvad de lærte. Børn er ofte smartere og mere indsigtsfulde end vi giver dem kredit for. Få dem til at artikulere deres tanker og følelser om, hvordan spillet gik, og dette vil styrke læringen.

Sikkerhed Under Teambuilding øvelser Aktiviteter For Kids

Teambuilding øvelser er det rigtige til dig.

Sikkerhed er en vigtig bekymring under gruppespil for børn. Som sådan kan du have brug for flere facilitatorer / undervisere til at holde øje med, især for fysisk anstrengende aktiviteter. Sørg for at foretage en ordentlig risikovurdering af det sted, du har valgt, og kontroller, at aktivitetsområdet er fri for alt, der kan hindre handlingen eller skade deltagerne. Teambuilding øvelser kan se mere her

20 Bedste Opvarmningsspil og Teambuilding øvelser Aktiviteter For Kids

Børn har en grænseløs butik af energi, så aktive gruppespil fungerer bedst med dem. Listen nedenfor har en blanding af opvarmning og teambuildings øvelser, som er enkle, engagerende og meget sjovt for de unge.

Tryk på Blå

Gruppe størrelse: Minimum 6

Hvad det er: Deltagerne skal finde et emne på værelset, der matcher den særlige farve, der bliver kaldt af facilitatoren og røre ved emnet (det kan ikke være på en anden person eller på sig selv). Spillet bliver mere interessant, når facilitatoren kalder usædvanlige farver eller mønstre

Hvorfor det er fantastisk til børn: Dette sjove spil vil involvere børnene kreativitet og problemløsning færdigheder.

2. Giants, Wizards and Dwarfs

Gruppe størrelse: Minimum 10

Hvad det er: Denne aktivitet er en større version af rock, papir, saks kombineret med tag. Hvert hold beslutter sig for deres handling for runden og møder i midten, hvor de vil udføre handlingen på ledelsen af ​​facilitatoren. Det tabende hold skal løbe tilbage til deres sikre zone uden at blive mærket af det andet hold.

Hvorfor det er fantastisk for børn: Forstørre et fælles børns spil til en gruppeaktivitet fordobler den sjove faktor, mens de også lærer at kommunikere med deres teammedlemmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *