Find den rigtige badmintonketcher

badmintonketcher grebDenne vejledning er beregnet til begyndere, der er nye til badminton, der har brug for hjælp til at vælge en ketcher. Til at begynde med vil vi tale om de forskellige specifikationer for en ketcher og hvad de betyder.

For folk der er nybegynder indenfor badminton eller ikke ved så meget om en ketcher, gør de ofte følgende:

– køber den dyreste ketcher

– søger efter hvad profferne bruger

– spørger hvilken der er bedst

Som følge heraf vil de ende med at være utilfredse med deres ketcher, da det måske ikke passer til dem og kan føre til skader på senere hen. De kan endda købe en ny ketcher og ende med at bruge flere penge end nødvendigt.

Oversigt over hvad vi skal snakke om:

1. Samlet vægt af en badmintonketcher

Når man sammenligner vægten af ​​to ketchers, vil den tungere give dig mere kraft. Jeg formoder, at vi alle ved dette fra gymnasiet fysik teorier!

Ulempen er, at tungere badmintonketcher greb er sværere at manøvrere og forårsager mere træthed på arm / skulder.

  badmintonketcher vægte kan kategoriseres i flere kategorier:

U: 95-99g

2u: 90-94g

3u: 85-89g

4u: 80-84g

5u: 75-79g

6u (f): 70-74g

Vægten af ​​en ketcher findes på keglen og ses ofte sammen med gribestørrelsen. (fx.3ug5) den mest almindelige vægt du finder for de fleste badmintonketchers, er 3u og 4u. I dag bliver badmintonketcher lettere og kommer også i 5u og 6u. U og 2u er mindre almindelige og findes normalt i trænings badminton, der er beregnet til træning af håndled og underarm muskler. Nogle trænings ketcherne kan endda veje over 100g!

2. Balance er vigtigt når du vælger ketcher

Badmintonketchers har tre typer af saldi. Balancen i en ketcher kan normalt findes skrevet et eller andet sted på akslen.

Head heavy balance ketchers:

tunge badmintonketchers giver dig den ekstra kant, når du rammer en smash, da hovedvægten bidrager til momentum i en spillers sving og giver dem mere kraft i deres skud. Ulempen er at med et tungere hoved, kan din reaktion på skud være lidt træg, når du er på forsvaret. Den ekstra hovedvægt vil også belaste dit håndled, når du rammer hurtige drev og defensive blokke.

Head light balance ketchers:

badmintonketcher giver dig den førende hånd, når du deltager i hurtigdrevsudvekslinger. Et lysere hoved giver spillerne mulighed for hurtigt at reagere på skud og øge deres defensive evner. En ulempe ved et lettere hoved er, at du ikke får så meget kraft i dine smash, men du vil få bedre kontrol og placering af dine halvt smashes med et hurtigt sving af håndleddet.

Selv balance badmintonketchers:

Selv afbalancerede badmintonketcher er imellem de to andre typer. De er ret alsidige, fordi de stadig kan pakke et slag, når de smadrer og være hurtige nok til at reagere på defensive skud. De er afrundede og passer til de fleste typer spillere.

Du må justere balancepunktet af en badmintonketch af:

tilføje blybånd til hovedet på en badmintonketch for at gøre det mere tungt hoved

Eller

• tilføje flere lag af greb for at gøre det mere hovedlys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *