Garderobeskabe giver mere plads til hverdagen

garderobeskabeEn stor walk-in garderobeskab kan fordoble som et privat påklædningsområde, væk fra nysgerrige naboer. Dette kan være særligt vigtigt for Queensland er stil soveværelser, som ofte er bygget med ekstra store vinduer for at drage fordel af eftermiddagsbrisen til afkøling.

Tilføj en lås til din walk-in garderobe dør, og du har et område, der er både privat og sikkert, det perfekte sted til opbevaring af dyre tøj og smykker, eller bare bedre gemmer julemandens julegave fra nysgerrige børn.

5. Walk-in garderobeskabe kan øge værdien af ​​dit hjem

Hvis du planlægger at sætte dit hus på markedet på et eller andet tidspunkt, er det vigtigt at huske, at små investeringer nu kan føre til store belønninger i fremtiden. På inspektionstid kan smukke indbyggede skabe kun gøre hele forskellen for at få de bedste tilbud på andre huse til salg i området.

Walk-in garderobeskabe er yderst funktionelle, tidløst moderne og elegante. Monter nogle gulvlængder spejle med dine walk-in garderobeskabe, en læderbænk og nogle overhead belysning, og du har et værelse til at konkurrere med en luksushotelsuite.

Hvilket garderobeskab er bedst til prisen

Hvis du overvejer at installere brugerdefinerede indbyggede garderobeskabe, skal du snakke med det venlige team på Lifestyle Wardrobes i dag: Kontakt

Ud over bare det grundlæggende i hylder og stativer for at holde tøjet på, er der en verden af ​​muligheder, som du kan medtage i din specialdesignede garderobe, der i høj grad forbedrer skønhed og funktionalitet. Her er blot et par ideer om de funktioner, som du måske vil indarbejde i en garderobe til dit Queensland hjem.

Garderobe ekstraudstyr til at gøre dit liv mere bekvemt

En af hovedårsagerne til, at du måske beslutter dig for at investere i en brugerdefineret garderobe til dit hjem, er den lille ekstra bekvemmelighed, som den kan bringe til dit liv. I stedet for at kæmpe dig vej gennem en jungle af bånd eller tørklæder for at finde den specielle skjorte, du vil have på. Du kan inkorporere et glidebælte, slips eller tørklæde rack, der altid vil være ude af din vej, men stadig holde dine nøgleringe lige ved hånden med en simpel bevægelse.

I stedet for at skulle løbe til vaskerummet for at stryge det nederdel, som på en eller anden måde altid ser ud til at blive rynket, kan du godt lide ideen om at tilføje et sving væk strygebræt for at gøre dig klar til din dag så meget lettere eller måske en tøjvask kurv placeret rigtigt i dit skab, så du behøver aldrig bekymre dig om, at nogen forlader tøj på gulvet.

Garderobeskabe med specielle funktioner

Garderobeskabe, der tilføjer skønhed

Din ide om at tilføje lidt ekstra til din garderobe kan betyde, at du ser på dit hjem. En spejlvendt dør er altid en god måde at få et værelse til at se større ud, og intet siger uptown chic som klare eller tonede glasdøre. Måske har din skønhed skræddersyede skræddersyede skinneskabe til dine smykker. Den ene er enkel.

Nogle andre muligheder, du måske vil se på, er:

Tilpasset poleret kant, kantet kant og indrammede spejle

Skoshejsning

Bukserække

Låse til døre og skuffer

MDF koloniale døre

Melamin Døre

Hele punktet med at have en brugerdefineret garderobe er ikke kun at have mere plads til at gemme varer. Det er at have en plads, der er unik din og tilføjer værdi til dit liv. Sæt dig ned med de brugerdefinerede garderobeskabshold, Lifestyle Wardrobes og lad dem vise dig, hvor bekvem og budgetvenlig processen kan være.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *