Hvad er et godt middel mod hvepsebo

hvepseboHvis du finder dig selv med en række hvepsebo i og omkring dit hjem og vil undgå at bruge kemikalier til at kontrollere dem, er der flere naturlige midler og afskærmnings midler at overveje. For det første er forebyggelses-lignende, som vi nævnte ovenfor, fjernelse af indbydende fødekilder eller veje i dit hjem – til tider den bedste måde at holde hvepse fra dit hjem.

Blanding af fælles husholdningsingredienser kan være en billig og effektiv måde at fjerne hvepse på. Eddike, for eksempel, kan bruges til at skabe en vand fælde. Når hvepsene kommer ind i vandet, vil det ikke være i stand til at komme ud og vil drukne. Det fulde vand fælde kræver sødemiddel, æblecidereddike og en dråbe opvaskemiddel. I øvrigt kan du også bruge en lignende løsning til at slippe af med frugt fluer. Alternativt kan hvid eddike blandet med lige dele vand bruges som en spray for at holde hvepsene væk.

Et andet kreativt, naturligt afskærmnings middel er en hveps, som kan afskrække hvepse fra at bygge rede omkring din gård eller i dit hjem. Dette gælder især for røde papirvipper, som er territoriale. De fleste decoy reden kan købes i hjemmet forbedring eller haven historier, men hvis du foretrækker at bygge din egen hvepseafskrækker, er processen relativt enkel. Tag gamle aviser, smuldre dem i bolde, fyld dem i plastic indkøbsposer og binde dem lukket. Derefter anbringes de bundne indkøbsposer i papirposer med lommestørrelser og hænger dem op i hjørner eller dit hjem og omkring din gård.

Hvad kan du selv gøre for ikke at få hvepse boende i dit hjem

Fordi hvepse er tiltrukket af duftende blomster, er en tilgang til fjernelse af dem at plante blomster der naturligvis afviser væsnet i din gård. Planter som spermiet, timian, citron Ella, eukalyptus og malurt anses alle som effektive naturlige afstødningsmidler. Tilsvarende kan pebermynteolie og æteriske olieblandinger, som citrongræs, fed og pelargon, også afvise arbejdsvæv.

Kan du ikke plante i blomster i din have? Intet problem. I stedet for at tilføje planter til din have skal du blot placere et par dråber pebermynte æterisk olie eller den æteriske olie blanding på en bomuldsstuds eller en kugle og placere disse strategisk rundt og inde i dit hjem, hvor du har set hveps bygge deres bo. Hvis du forsøger at forhindre, at hvepsene kommer ind i dit hjem for første gang, er fælles områder som sprækker, revner, under våbenhustag og under taggrunde og ledges de bedste steder at forlade bomuldsstofferne.

Vi har diskuteret et par naturlige afstødningsmidler, såsom olier og dufte, men har du nogensinde overvejet dit tøj som et naturligt vildtægtsmiddel? Som vi nævnt ovenfor, kan vipper ikke se farven rød (derfor den røde tapede lommelygte), så overvej det iført den farve, hvis du planlægger at sidde udenfor. Du er mindre tilbøjelig til at blive forstyrret af en hveps, end dine modstykker bærer hvid eller gul, to farvede hvepse har vist sig at blive tiltrukket af. Insekt afskærmnings middel som også fungere godt for at holde hvepsebo væk.

Hvad tiltrækker hvepsene

En anden taktik til at afvise hveps fra din ejendom er at få dem til at tro, at der allerede er en anden koloni af hveps i nærheden. Som territoriale insekter vil de angribe andre hvide kolonier, der forsøger at invadere deres territorium. Og som sådan vil disse insekter nærme sig nye ejendomme og områder med forsigtighed, hvis de bemærker en anden rede, der ikke er deres. Heldigvis diskuterede vi, hvordan du bygger din egen hvep-valp over, så du har et andet trick på dit ærme, hvis du forsøger at holde hvepsebo væk.

ABC kan hjælpe med dine skadedyrsproblemer

På ABC Home & Commercial Services er vi stolte over vores skadedyrskompetence – og det omfatter bier og hveps. Vi ved, at hvepse kan opholde sig omkring dit hjem ubekendt til dig og bygge deres rede, før du opdager dem. Vores højtuddannede teknikere kan komme til dit hjem for at identificere, om typen af ​​hveps i dit hjem og værftet. Vi kan derefter tilbyde forslag til, hvordan du gør din ejendom mindre gæstfri til disse stikkende insekter, så du kan nyde dine udendørs rum uden at være bekymret for en hvepssting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *