Kunstige blomster er ikke populære uden grund

Kunstige blomster vokser i popularitet, og med god grund, de tilbyder en række fordele i forhold til deres naturlige modstykker. Deres levetid, lav vedligeholdelse og mangel på allergener gør kunstige blomster det bedste valg til at dekorere rum som kontorer, hoteller, restauranter og boliger.

kunstige blomster

Her er de fem bedste grunde, at folk bliver forelsket i faux blomster:

1. De varer for evigt

Du kommer aldrig til at bekymre dig om at erstatte dine kunstige blomster- før du er klar til en indretning forandring, selvfølgelig!

Friskskårne blomster varer typisk i cirka en uge, før de begynder at ønske eller hænge. Vejr og klima vil påvirke en bukets levetid, da levende planter er følsomme for ekstreme temperaturer. Transport kan også tage tungt på rigtige blomster, fra den rene tid i transit til at blive spændt fast i en lastbil uden frisk luft og sollys. Kunstige blomster ser lige godt ud året rundt og kan håndtere at blive transporteret med lethed.

2. De har lave vedligeholdelse

Ingen grøn tommel? Intet problem.

I modsætning til levende planter skal du ikke bekymre dig om vanding eller sørge for at dine blomster får nok sollys. Du behøver aldrig at bede naboer om at passe dine planter, mens du er i væk! Kunstige blomsterarrangementer kræver ikke nogen form for særlig vedligeholdelse for at holde dem pæne. Hvis dine blomster begynder at samle støv, kan du tørre dem forsigtigt med et stof for at fjerne enhver opbygning.

Hvorfor er kunstige blomster bedre end ægte

3. De er allergi frie

Ægte blomster er ikke ideelle til offentlige rum eller boliger, hvor folk kan opleve allergier overfor bestemte planter eller pollen. Den stærke duft af nogle blomster kan endda påvirke dem med astma.

Heldigvis kan alle nyde skønheden af ​​kunstige blomster uden at lide af symptomerne! This is particularly important in areas like offices, restaurants and hotels where you never know if your visitors want allergies.

4. De er omkostningseffektive

Kunstmatige arrangementer giver en fremragende værdi, især i sammenligning med friske blomster. Selv om de første omkostninger ofte er de samme, skal levende planter udskiftes hvert par uger, mens kunstige blomster forbliver levende og sunde i mange år. Levende planters sæsonmæssige karakter kan også øge omkostningerne, som du helt undgår ved at gå den kunstige rute.

Med de penge, du vil spare ved at vælge at gå faux, kan du betale for at bytte dine stilarter og bytte mere. Nogle leverandører tilbyder også brutto medlemskab, som giver dig mulighed for at spare endnu mere ved at købe i større mængder.

5. De er livagtige og realistiske

Kunstige blomster er designet til at se livagtige og er dramatisk steget i kvalitet i løbet af de sidste par årtier. Dagens fauxblomster har indviklede detaljer som blodårer på blade og kronblade, efterligningspollen på stilkene og endog naturlig tekstur. Nogle arrangementer indeholder også akrylvand for ekstra realisme.

Hvad er der er muligheder med kunstige blomster

Kunstige arrangementer åbner en verden af ​​muligheder, der simpelthen ikke kan opnås med friske blomster, hvad enten det skyldes omkostninger, allergier eller vedligeholdelseskrav. With all the benefits of decorating with silk flowers, why not try them yourself?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *