Valg af drivhus

drivhuseHer er en hurtig tjekliste for at hjælpe dig med at vælge det bedste drivhus til dig. Hvis du arbejder gennem denne liste fra top til bund, skal du være i stand til at forstå, hvilken slags drivhus der er ideel til dine behov.

Hvilken størrelse

Den første ting at beslutte er, hvilken størrelse du har brug for. Det er klart, at dette stort set dikteres af området i din have eller tildeling, hvor du planlægger at placere dit drivhus. Det er altid bedst at gå en størrelse op, hvis du kan. For eksempel hvis du planlagde at købe et 6ft x 6ft drivhuse, så gå til en 6×8, da du helt sikkert finder det ekstra voksende område meget nyttigt.

Aluminium eller træ drivhus?

Den næste beslutning om at købe er at købe et aluminiumhus eller et med en træramme. Aluminium er den mest populære i dag, da det er vedligeholdelsesfrit og forholdsvis billigt. Trædrivhuse har tendens til at koste mere og i årenes løb vil kræve lidt kærlighed og omsorg.

Det må siges, at mens de fleste aluminiumdrivhuse vil lide under meget ekstreme blæsende forhold, især hvis de er i en meget blæsende, uheldet stilling. Træhuse er dog særlig hårdføre i blæsende kystområder eller forhøjede områder, og på grund af deres vægt trives de i disse u gæst milde forhold.

Drivhuse og børn

Hvis du har børn eller hunde kører omkring haven, skal du virkelig overveje deres sikkerhed meget alvorligt. Selvfølgelig hvor du vælger at placere dit drivhus er det vigtigt at holde det væk fra områder, hvor dine børn leger, men også ulykker kan og sker, så formindskende risici er fornuftige.

Vi kan tilbyde en stor hjælp til at undgå skade ved at vælge enten hærdet sikkerhedsglas eller polykarbonatruder. Tørret sikkerhedsglas er fremragende til haver i blæsende positioner, da det er dejligt og tungt, men også hvis det bryder det smadrer det ned i små glassten, der vil ridse dig i værste fald.

Polycarbonatruder er fuldstændig splittetæthed, og derfor er den sikreste mulighed for familietuinen, da børnene kan løbe ind i den fulde pæl uden frygt for skade! Den eneste ulempe ved polycarbonatruder er, at den er let, hvilket betyder, at det kan være sårbart at blæse ud i meget blæsende vejrforhold.

Hvilket drivhusglas?

Have uden børn – Standard drivhus 3 mm Hortikulturglas er tilstrækkeligt i denne situation. Det er den billigste glasindstilling og billig at erstatte, hvis det går i stykker. Det bryder sig ind i shards, så det anbefales ikke til familiehaver.

Drivhuses holdbarhed

Blæsende position – Gå til hærdet sikkerhedsglas, da det er en glas i fuld længde, hvilket betyder, at den er stiv og tung og mindre tilbøjelig til at påvirkes af vind. Prøv også at gå til et drivhus med ruder eller bar camping hvor glasset holdes i rammen med korrekt glas bar snarere end wire clips.

Drivhusventilation

Når du har valgt dit drivhus, er det meget fornuftigt at overveje ventilation. Har drivhuset tilstrækkelige tagventiler til at slippe varmluft ud? En af de mest nyttige ting, du kan investere i, er en louvre vinduesventil for at lade kølig luft komme til at moderere temperaturen i dit drivhus under varmt vejr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *