Vi sælger diverse postkasser til vores kunder

postkasser til lejlighederDu er lige kommet ind i dit nye hjem, og nu er det tid til at sætte det sidste hånd på det. Selvfølgelig vil du tage dig af interiøret med smukke tæpper, hylder, tilbehør og belysning, men hvad med udefra? Løft dit udvendige ved at vælge en ny postkasse, der passer perfekt til dit hjems generelle klatrende appel. Fra slankt og moderne til rustikalt traditionelt er der silhuetter, der passer til alle typer hjem. Læs videre for nogle af vores yndlingspostkasser, der leverer masser af stil!

For boligejere, der elsker nostalgi med retro accenter og traditionel indretning, er en postkasse en charmerende stilløsning. Med sin robuste post, metalbeholder og simpelt flag fremkalder denne klassiske silhuet komfort og tilgængelighed. Vælg en postkasse, der supplerer dit hjems unikke egenskaber, uanset om du har metalarbejder, mursten eller et interessant layout. På trods af sit almindelige udseende kan du bruge postkassen til at vise din personlighed. Maler dine adressenumre på siden, tilføj et strejf af whimsy med et rødt flag, eller vælg en ældre, mere klassisk postkasse for at kanalisere epokerne forbi.

Med symmetri og en ren, enkel finish er metal boks armaturer en go-to til boliger, der har elementer af både moderne og traditionelt design. Normalt findes i overgangsrum, er en metalpostkasse fastgjort på siden af ​​en væg eller port. Det præsenterer en diskret silhuet, der ikke konkurrerer med den omgivende landskabspleje.

Hvad skal du vælge af væg monteret postkasser

Disse postkasser tilføjer forkærlighed, mens du forstærker dit hjems skønhed. De spejler de rene linjer, det klassiske landskab og den skarpe detaljer af arkitekturen uden at distrahere fra dit overordnede ydre. Metal box fixtures giver også husejere mulighed for tilpasning. Tilføj detaljer, en interessant lukning eller en opdateret silhuet til en postkasse, der passer til din unikke smag.

Håndværker: Dørspor

Håndværkernes hjem er meget detaljerede og byder på masser af træarbejde, paneler, indfarvning af glasmalerier og jerndetaljer. For at ledsage dette æstetiske, er håndværkernes hjem ofte udstyret med dørlåsepostkasser til brugervenlighed og balance af enkelhed. Døråbninger kan være indviklede eller beskedne, ofte konfigureres ud af det samme metal eller materiale som resten af ​​det ydre. Skru ud din builder-grade eller forældet dør slot til noget med mere karakter for et virkelig personlig touch.

Moderne rum strækker altid den arkitektoniske fantasi, og postkasser til lejligheder og lignende landskabsplejefunktioner bruges som muligheder for at fremvise innovation og moderne designdetaljer. En moderne postkasse kan være så undervurderet som en fritstående metalboks eller så intuitiv som en digital sikkerhedsløsning, der kun åbner for husets berøring eller stemme.

Find den postkasse der passer til dig

Nu hvor du ved, hvor stilfuldt din postkasse valg kan være, vil du aldrig undervurdere denne tankevækkende design detalje igen!

Dette er et gæstebogindlæg til Movers Who Blog af Kerrie Kelly fra Kerrie Kelly Design Lab. Kelly er en indretningsarkitekt, der skriver indretningstips til The Home Depot. Hun dækker emner, der spænder fra at opdatere din krumme appel med mailbox stil ideer til at vælge en indvendig farvepalet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *