Vinreol er godt at have i kælderen

 

om at hænge vinreol

 

Hængende ting som kunst, hylder og meget mere på vægge er gammel hat til de fleste byggepersonaler og DIY’er. Alligevel er tanken om at hænge vinreol på en mur ud fra vores mest stillede spørgsmål et fremmed koncept.

Det har sandsynligvis noget at gøre med generelt ubehag at dreje rundt om en ædle flaske, der falder ned. Vi får det. Heldigvis er ankre og andre vægbeslag en kendt ting (og vi kender dem bedre end de fleste). Så hvis du kender din vægoverflade og hvor mange flasker (vægt) du vil holde, er der en vægmonteringsløsning til din vin plade og næsten enhver vægoverflade.

Her er hvad du behøver at vide:

Vinpladeinstallation på gipsvæg

Når man starter fra barre træpinde, foretrækker mange installatører at lægge en krydsfinerbackerplade bag den færdige væg, men det er ikke et krav. Gipsvæg anker systemer kan i nogle tilfælde holde hundredvis af pund. En flaske vin er kun 3 pund eller deromkring. Matematikværkerne! Forståelse af styrken af ​​skruebolte, spiralindsatser og andre ankreankere vil åbne dit vin vægs projekt til næsten enhver plads i dit hjem eller restaurant.

Vinreol er en god måde at opbevare vin på

Vinpladeinstallation på træ eller pinde

Det foretrukne installationsmateriale til de fleste vægmonterede vinstativinstallationer, der anvender en solid træbager eller -pile, giver en af ​​de sikreste måder at montere på en væg. For ikke at nævne, er der en vis grad af sikkerhed, der kommer langs sideskruen noget i en stiv overflade. Enkle træskruer er alt, hvad der kræves til at hænge de fleste vinholdere i dette scenario. Fastgørelse til en træoverflade er generelt stærkere end montering på gipsvæg og kan ofte udføres på kort tid. Husk at du enten skal vide, at der er en krydsfinerback på den anden side af væggen eller at starte et projekt fra studsene for at dette skal fungere.

Vinpladeinstallation på laminat eller fliseoverflader

Den første regel for montering på laminat eller fliser: Du vil højst sandsynligt installere vinholdere i overfladen bag materialet. Det betyder, at du vil forstå, om denne facade bliver anbragt på gipsvæggen (ikke så almindelig) eller en krydsfinerbundet overflade (mere almindelig). Den anden regel for montering på laminat eller fliser: Pas på! For korrekt installation skal du bore gennem flisen eller laminatet for at nå overfladen bagved. Mange af disse visuelt tiltalende materialer er skrøbelige og kan bryde let. Ved at bruge et indramningssystem til at bringe vinreol væk fra væggen er det ofte den bedste vej frem, når du bruger dyre og / eller delikate vægmaterialer.

Vinreol er gode at have til forskellige flasker

Vinpladeinstallation på murværk (beton)

De fleste sten har rigelig styrke til at holde et par vinreol ved hjælp af de rigtige murværksankre. Og murværkankre, som deres gipsvægsmodeller, er alle klassificeret til at holde visse vægte, som normalt ligger langt over den vægt, der kræves for en sag eller tre vin. I tilfælde af mursten eller andre mere skrøbelige murerflader anbefales ekstrem forsigtighed. I mange sådanne tilfælde er det ofte den mest sikre brand måde at installere vinvæggen på ved hjælp af et rammesystem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *